Ponedeljak - nedelja 09 - 21h

Uroša Martinovića br. 10/1 Novi Beograd ( Savada )

011 770 16 56 063 770 16 56

Vaša Mala Klinika

Na jednom mestu objedinjujemo znanje i iskustvo naših stručnjaka iz svih oblasti pedijatrije, gde naši mali pacijenti dobijaju brzu i sigurnu dijagnozu i adekvatno lečenje, u skladu sa standardima razvijenih zemalja.
Zbog toga smo, pored najboljih i omiljenih pedijatara iz DZ Novi Beograd, koji mogu da brinu o zdravlju Vaše dece od rođenja do fakulteta, kao konsultante angažovali i vrhunske stručnjake iz svih oblasti pedijatrijskih subspecijalizacija, dečije hirurgije, dečije ORL, fizijatrije, radiologije, logopedije i genetike...

Vrhunska usluga iz svih oblasti pedijatrije

Vrhunska usluga iz svih oblasti pedijatrije

U decembru 2016. godine počeo je sa radom pedijatrijski centar VMK (Vaša Mala Klinika“dr Šubarević“). Želimo da u prijatnom ambijentu, u koji će deca zaista voleti da dolaze, pružimo vrhunsku uslugu iz svih oblasti pedijatrije.

Zbog toga smo, pored najboljih i omiljenih pedijatara iz DZ Novi Beograd, koji mogu da brinu o zdravlju Vaše dece od rođenja do fakulteta, kao konsultante angažovali i vrhunske stručnjake iz svih oblasti pedijatrijskih subspecijalizacija, dečije hirurgije, dečije ORL, fizijatrije, radiologije, logopedije i genetike, uglavnom iz Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“.

Brza i sigurna dijagnoza i adekvatno lečenje

Brza i sigurna dijagnoza i adekvatno lečenje

Naš cilj je da na jednom mestu objedinimo znanje i iskustvo naših stručnjaka iz svih oblasti pedijatrije, gde će naši mali pacijenti dobiti brzu i sigurnu dijagnozu i adekvatno lečenje, u skladu sa standardima razvijenih zemalja.

Takođe, veliki akcenat ćemo staviti i na prevenciju zaštite od oboljenja, koja će se pored mogućnosti vakcinacije sigurnim vakcinama najboljih svetskih proizvođača, ogledati u čitavom nizu drugih aktivnosti.

Laboratorijske i dijagnostičke metode

Laboratorijske i dijagnostičke metode

Kada bude neophodno, pored specijalističkog pregleda, moguće je uraditi i brze dijagnostičke metode kao što su krvna slika i CRP, brzi test na streptokok, alergo testovi, UZ pregled kukova, abdomena i vrata, audiološka i timpanometrijska ispitivanja...

Za sva detaljnija ispitivanja iz oblasti hematologije, biohemije, genetike, kao i dijagnostičke metode iz oblasti radiologije (digitalni Rtg, MDCT i MRI) sklopili smo partnerske ugovore sa vodećim laboratorijama i dijagnostičkim centrima.

Biti u rangu vrhunskih svetskih pedijatrijskih ustanova

Dugoročno gledano u budućnost, neki bi to nazvali vizijom, imamo želju da jednog dana, okupimo u jedan zajednički funkcionalni sistem najbolje pedijatrijske ordinacije iz Beograda i Srbije, a da konačan rezultat svega, bude prva pedijatrijska privatna bolnica-klinika, koja će biti u rangu vrhunskih pedijatrijskih ustanova u svetu, osposobljena za rešavanje i najkomplikovanijih slučajeva.